En vecka kvar till Fiskekryssningen. Du har väl anmält dig till dina favoritföreläsningar? " /> Missa inte ekolodsskolan med Bosse Hall | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Bo Hall är en av Sveriges skickligaste på båtelektronik.
Missa inte ekolodsskolan med Bosse Hall

En vecka kvar till Fiskekryssningen. Du har väl anmält dig till dina favoritföreläsningar?
Bland annat erbjuds i år ett ekolodsrum där Garmin visar sin senaste båtelektronik och Bo Hall håller föredrag på olika nivåer. Det blir en grundkurs i ekolod, en kurs om hur man använder ekolodet vid vertikalfiske och till sist en kurs om hur man jobbar med kartor och navigering i ekolodet. Fåtal platser kvar på föreläsningarna så gå in på fiskekryssningen.se och anmäl dig snarast.

Begränsat med  platser kvar på föreläsningarna.

Finns även några platser kvar på föreläsningarna Varmt flugfiske och Fiskvårda för gösen. Till de stora föreläsningarna, Modernt Predatorfiske och Fiskehistorier med Westrin & Falkind, behöver du inte föranmäla dig. På fiskekryssningen.se finner du även det senaste schemat för Fiskekryssningen.
Har du ännu inte bokat in dig på Fiskekryssningen, kan du fortfarande göra det via telefon 08-666 33 33.

 

 

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Ida-Maria Rigoll lämnar sin tjänst på Mörrums Kronolaxfiske. Nu är frågan vem som ska efterträda henne? Foto: Privat
Toppjobb ledigt när Ida-Maria lämnar sin tjänst

Det händer mycket kring Mörrumsån just nu, med både miljonsatsningar på fiskevård och planer på en ny kastanläggning. Nu kommer beskedet att platschefen på Mörrums Kronolaxfiske, Ida-Maria Rigoll, säger upp sig.

Hon levererade sitt besked till allmänheten på onsdagen, där hon beskriver det svåra beslutet så här.
– Det har varit ett tufft beslut som tagit väldigt långt tid, längre än de flesta kan ana. 4 år ganska exakt har jag varit i Mörrum på Mörrums Kronolaxfiske och Sveaskog, skriver hon på sin blogg.

Anledningen är att hon tackat ja till ett annat uppdrag, som hon tillträder 1 maj. Det innebär också att jakten på hennes efterträdare börjar med detsamma.

– Jag har fått vara med i sammanhang jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, jag har varit på middagar med ambassadörer från olika länder, landshövdingar, generaldirektörer, politiker, musiker, kungar, drottningar, prinsar och prinsessor, forskare, ungdomar och helt enkelt fantastiska, skriver Ida-Maria Rigoll på sin blogg.

Du kanske även gillar detta