Fiskejournalen hittar du där tidningar säljs. Fiskejournalen hittar du där tidningar säljs.[/caption] " /> Missa inte hugget | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Missa inte hugget
Fiskejournalen hittar du där tidningar säljs.

Fiskejournalen hittar du där tidningar säljs.

Fiskejournalens uppfinningsrike medarbetare Jens Bursell har likt en vetenskapsman ägnat flera år åt att testa fram olika krokmontage som gör krokningen bättre. I senaste numret av Fiskejournalen kan du ta del av resultatet.
Missa inte Fiskejournalen nummer 12. Där berättar vår medarbetare Jens Bursell hur om hur hans L-rigg hjälper dig att landa fler av de havsöringar som hugger. Han har bland annat studerat hur käften på havsöringen är uppbyggd – och förstod då varför krokens storlek är avgörande.
Kolla in senaste numret här.
Missa inte heller chansen att få tidningen direkt hem i brevlådan.

Relaterad nyhet från din region
51 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta