Mitchell_300Pressmeddelande: Mitchell är innovativa och har alltid egna lösningar. 300 Pro är byggd för att vara extra hållbar och långlivad, men samtidigt smäcker och enkel i sin utformning. " /> Mitchell 300 Pro – Klassiker i ny kostym | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Mitchell 300 Pro – Klassiker i ny kostym

Mitchell_300Pressmeddelande: Mitchell är innovativa och har alltid egna lösningar. 300 Pro är byggd för att vara extra hållbar och långlivad, men samtidigt smäcker och enkel i sin utformning.
Med 10 kullager och silkeslen slirbroms av kolfiberhybrid blir det riktigt mycket rulle för kronorna!

• IAR
• Extremt stark kropp i polymermaterial
• Spole i anodiserad aluminium + extraspole
• Vev och handtag i aluminium
• Hybrid carbon-slirbroms
• Tre storlekar
Rek. pris 999:-
www.mitchell-fishing.se

Relaterad nyhet från din region
53 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Se upp för gösar med sändare i Hjälmaren. Foto: Martin Engström, Länsstyrelsen.
Släpp tillbaka gösar med sändare – forskning pågår!

Just nu simmar 90 gösar omkring i Hjälmaren med en sändare på sig. Forskarna vill nämligen veta hur de rör sig, både i jakten på föda och lekplatser.

Det är forskare vid SLU som tillsammans med Länsstyrelsen ska kartlägga Hjälmargösens förehavanden. Syftet är att förvaltningen av gösen och gösfisket i sjön ska kunna bedrivas så bra som möjligt.
Gösen är inte bara en populär sportfisk utan även en uppskattad matfisk, och målet är att kunna förena dessa två intressen utan att beståndet tar skada.

– Gösen är en uppskattad matfisk, som är eftertraktad av både det kommersiella och rekreationella fisket. Trots detta vet vi fortfarande lite om dess ekologi och beteende, säger Gustav Hellström, forskare vid Sveriges lantbruksuniversitet i Umeå.
Med anledning av projektet så finns det anledning för fritidsfiskare att vara uppmärksamma, eftersom de uppmanas släppa tillbaka märkta gösar i vattnet igen, om en sådan skulle fångas.
Här kan du läsa mer om projektet!

Du kanske även gillar detta