Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Möller kommer igen

Daniel Möller blir att räkna med i 2012-års Meterligan.

Daniel Möller från Mörarp gick med full fart mot toppen i Meterligan, men nådde inte riktigt ända fram. Han anmäler nu sin sista gädda för 2011 och erkänner sig besegrad, men har planer på en hårdsatsning nästa år.
Daniel hade gärna sett att isen lagt sig i Skåne för att han skulle kunnat utmana toppen av Meterligan på allvar. Den gädda han nu anmäler till 100-klubben var den sista för 2011. Den fångades i Lagan på en metad mört och mätte 101 centimeter.
2012-års Meterligan kommer att bli ett intressant maraton för många av nordens gäddfiskare. Bli inte förvånade om Daniel Möller är med och fajtas i toppen då också.
– Kommer nog att försöka nästa år igen, men då skall jag fiska gädda under hela året, inte bara ismete och höstfiske, låter Daniel hälsa.
Vill du också vara med i 100-klubbens tävling? Klicka här för mer information.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
15 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta