Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Fiskejournalen
Morgan på FJ-redaktionen

Fiskejournalen satsar offensivt och anställer ännu en redaktionell medarbetare. Från och med i dag återfinns Morgan Fihn på redaktionen i Lerum.
Morgan har i flera år medarbetat som frilans i Fiskejournalen. Bland annat har hans testartiklar blivit mycket uppskattade, när han med vetenskaplig noggrannhet nagelfarit linor och andra fiskeredskap.
Nu knyter vi Morgan till oss som fast medarbetare. Med sin höga tekniska kompetens blir han en kraftfull förstärkning av FJ-redaktionen. I takt med vår satsning på moderna, digitala medier har vi känt ett starkt behov av att rekrytera mera ”datakraft”. Med Morgan i redaktionen kommer vi att ta stora steg framåt när det gäller att utveckla FJ-webben, fototekniken och filmerna. Du når Morgan på morgan.fihn@aller.se.
I samband med att Morgan tillträder sin tjänst kommer vår redaktionsveteran Svenne Andersson att långamt trappa ner sin verksamhet. Efter mer än 45 år som journalist, varav de senaste 23 på Fiskejournalen, känner han att det är dags att börja njuta av pensionärslivet. Svenne kommer dock att finnas kvar på en deltidstjänst under en övergångsperiod. Han kommer bland annat att fortsätta med jobbet som nyhetsredaktör.
Martin Falklind

Morgan Fihn sitter in sig på sin nya kontorsstol. Från och med i dag finns han på redaktionen i Lerum. (Foto: Mathias Larsson)

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta