Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige nicander
Multe i Malmö

Ständigt lika aktive Anders Christensson utnyttjade rasten på sitt ”sommarjobb” för multefiske. Och visst hittade han multen i Malmö hamn.
Inte alla telefonsamtal avslutas med orden ”jag måste lägga på, det är fullt med multar här nu”. För att några timmar senare fortsätta med berättelser om en landad multe på precis under 3 kilo och en tappad, betydligt större fisk, som slitit av linan i en fyrtiometersrusning.
Tålamod lönar sig som bekant i fiske och har man Anders kombination av tur, timing och talang är framgången ofta ett faktum.
Anders Nicander

Multe från Malmö. Hamnen håller stora mängder multe, berättar Anders.


Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta