SM i havsfiske är öppet för alla medlemmar i Sportfiskarna, anmäl dig idag! (Foto: Diane Keetlaer) SM i havsfiske är öppet för alla medlemmar i Sportfiskarna, anmäl dig idag! (Foto: Diane Keetlaer)[/caption] " /> Några platser kvar på SM i havsfiske! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Några platser kvar på SM i havsfiske!
SM i havsfiske är öppet för alla medlemmar i Sportfiskarna, anmäl dig idag! (Foto: Diane Keetlaer)

SM i havsfiske är öppet för alla medlemmar i Sportfiskarna, anmäl dig idag! (Foto: Diane Keetlaer)

Årets SM i havsfiske hålls helgen 1-2 november i Öresund i samarbete med Helsingborgsbåtarna. SM i havsfiske är en öppen tävling där alla medlemmar i Sportfiskarna kan delta. Passa på att anmäla dig då bara ett fåtal platser finns kvar på de bokade båtarna.
Arrangörsklubben Kinnarps Havsfiskeklubb utlovar ett variationsrikt och inspirerande fiske i artrika vatten. Tack vare trålförbudet har Öresund det kanske bästa havsfisket i Sverige. Vid denna tidpunkt på året finns även chans till riktiga drömfiskar. På SM i havsfiske kan deltagaren välja att återutsätta fångad fisk då fisken poängbedöms utifrån art och längd.
Alla som har ett giltigt individuellt medlemskap i Sportfiskarna har rätt att delta. Det krävs inte heller någon kvalificering via DM-tävlingar eller liknande. Deltagare/klubb på SM-tävlingar skall kunna styrka sitt medlemskap i Sportfiskarna. OBS! Det finns ett begränsat antal platser på de turbåtar som hyrs in för tävlingarna. Skynda er därför med anmälan då först till kvarn gäller!

På SM i havsfiske tävlar man i följande klasser:
-Herrsenior
-Damsenior
-Junior
-4-manna klubblag
-2-mannalag

Anmälan & startavgift

Startavgiften är 1200kr för seniorer och 600 kr för juniorer. Eventuell lagavgift tillkommer men är inte obligatorisk, läs mer på länk nedan. Sista datum för betalning är 21 oktober 2014.

Föranmälan görs till:

Henrik Karlén mail: henrik@comstedt.se / 0708415351
Anders Sonesson mail: aia_sone@live.se / 0705975806
Anmälan skall innehålla namn, förening, distrikt samt klasstillhörighet (herrsenior, damsenior, junior).

Konto för betalning:

Kinnarps Havsfiskeklubbs Bankgirokonto: 5135-0213

Läs mer om regler, laganmälan mm på SM-tävlingens bloggsida.

Relaterad nyhet från din region
Du kanske även gillar detta