Jon Black från sportfiskebutiken Crazy Lure Tackle shop i Florida har gjort det igen. Den här gången har Jon lämnat flytringen och kajaken på land och satt sig på surfbrädan. Hans mål är att fånga en så stor fisk han bara kan från detta flyttyg. " /> När båten är för liten del 3 | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Mathias Arnham
Här fajtar Jon Black den gigantiska fisken från surfbrädan. Kolla in filmen här nedan.
När båten är för liten del 3

Jon Black från sportfiskebutiken Crazy Lure Tackle shop i Florida har gjort det igen. Den här gången har Jon lämnat flytringen och kajaken på land och satt sig på surfbrädan. Hans mål är att fånga en så stor fisk han bara kan från detta flyttyg.

Det här är sista delen i ”När båten är för liten”, tidigare har vi sett den galne sportfiskaren Jon Black dra gigantiska firrar från både kajak och flytring, nu har turen kommit till surfbrädan. Kolla in filmen när Jon drar en Goliath grouper på hela 2,3 meter från enbart en surfbräda. Fräcka undervattensklipp och riktigt roliga actionscener utlovas i filmen här nedan. Håll i er!

Se När båten är för liten del 1 HÄR
Se När båten är för liten del 2 HÄR

https://www.youtube.com/watch?v=1U_2Abi2N88

Relaterad nyhet från din region
13 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Länsstyrelsen meddelar att de tar hjälp av kustbevakningen för att skydda de lekande abborrarna.
Extra bevakning för att skydda Gotlands abborrar

Under våren är abborren en jagad art – både bland pimpelfiskare och vissa sportfiskare som vill fånga de stora exemplaren som lagt på sig vikt inför leken. Länsstyrelsen på Gotland meddelar att de kommer att bevaka abborrens lek extra noggrant denna vår.

På Gotland fredas sedan många år abborre och gädda mellan 1 mars–31 maj, med syftet att skydda fiskbestånden under och i anslutning till lekvandring och lekperiod.
Bakgrunden är att både abborre och gädda uppvisat en oroväckande nedgång sedan 1990-talet. Ett litet ljus i horisonten kan skönjas för abborren de senaste åren, men Länsstyrelsen markerar tydligt att beståndet fortfarande är skört.

De meddelar att det kommer att ske fisketillsyn under våren, och särskilt i områden där det förekommer gädd- och abborrlek. Tillsynen kommer att ske i nära samarbete med bland annat Kustbevakningen.

De påminner också om att minimimåttet för gädda är 40 centimeter och maximimåttet 75 centimeter. Vid handredskapsfiske får maximalt tre gäddor mellan 40–75 centimeter behållas per fiskare och dygn.

Du kanske även gillar detta