Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Navico har köpt Sportmanship Marin

Navico Holding AB har köpt Sportmanship Marin AB av Sportmanship Invest AB.
Navico äger varumärkerna Lowrance, B&G instruments och Simrad.
– Affären ingår i Navicos aggresiva satsning för de nämnda varumärkerna i Sverige, säger VD Christian Olsson.
Christian blir nu även VD för Navico UK i England och flyttar dit. Utöver vd-rollen kommer Christian Olsson även att vara försäljningschef för Europa och Mellan östern. Tills vidare bedrivs verksamheten i Sverige i Sportmanship Marins regi med befintlig personal.

Christian blir nu även VD för Navico UK i England. (Foto: Morgan Fihn)

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta