Nicka Hellenberg (på bilden) håller föredrag tillsammans med Lars Vallin.[/caption]Nicka Hellenberg och Lars Valin är två fantastiska fotografer som kommer hålla ett av Fiskekryssningens mest sevärda föredrag. " /> Nicka Hellenberg och havsöringen på Fiskekryssningen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Mathias Arnham
Nicka Hellenberg och havsöringen på Fiskekryssningen

Nicka Hellenberg (på bilden) håller föredrag tillsammans med Lars Vallin.


Nicka Hellenberg (på bilden) håller föredrag tillsammans med Lars Vallin.

Nicka Hellenberg och Lars Valin är två fantastiska fotografer som kommer hålla ett av Fiskekryssningens mest sevärda föredrag.
Både Lars Valin och Nicka Hellenberg har en gedigen kunskap om havsöringens biologi, hur fiskevårdsåtgärder gör nytta samt hur man bäst riktar fisket efter den populära arten. Eftersom Lars och Nicka också är fantastiska fotografer kan vi utlova en föreläsning med kloka ord och vackra bilder.
Och vad passar väl bättre än att prata om de Östersjölevande öringar vi passerar medan vi kryssar. Både Hellenberg och Vallin har sin hemvist på Gotland och fiskar mycket i Östersjöns grumliga vatten, något som naturligtvis också föranleder visst fokus på miljön.
Ingen föranmälan krävs till detta föredrag som äger rum klockan 14.00 på Fiskekryssningens lördag.

Fiskekryssningen.se
Schema
BOKA HÄR eller ring 08-666 33 33

Relaterad nyhet från din region
1 timme sedan Sverige Anders Lundin
Försvarsmakten meddelar att de kommer att öka sin närvaro i skärgården.
Här ska sportfiskare se upp för militären!

Det är många som ska samsas om utrymmet i skärgården. Försvarsmakten meddelar nu att de kommer att öka sin närvaro i både Stockholms skärgård och områden utanför Göteborg, där det finns anledning för sportfiskare att hålla sig undan.

Enligt försvarmakten är orsaken till deras ökade närvaro att nya värnpliktiga behöver utbildas samt det ”försämrade” världsläget. Enligt försvarsmakten kan det faktiskt få motsatt effekt bland allmänheten att de ökar sin närvaro, alltså att ännu fler båtar åker ut.
– Det finns en okunskap och fritidsbåtar kommer för nära för att ta selfies, säger Rebecca Landberg, kapten i marinen, till SVT.

Här är områdena som gäller:
* Stockholms södra skärgård, främst Hårsfjärden, Mysingen och nordvart mot Dalarö, Långbälingssund, Järnholmssund och Gåsstensfjärden.
Stockholms mellersta skärgård, norr och syd om Björkö Kroksö, området runt Korsö, Träsköfjärden och området runt Lådna Låren.
Stockholms norra skärgård, området runt Söderarm.
Gryts och Valdemarsviks skärgård.
Karlskronas yttre redd.
*Göteborgs skärgård, främst mellan Björkö och Tistlarna.

Du kanske även gillar detta