Många sportfiskare känner till storfiskregistreraren och fiskeprofilen Nicka Hellenberg. Alla vet dock kanske inte att han också gör stor succé i musikbranschen som trummis i bandet JoNo. " /> Nicka Hellenberg och bandet JoNo gör succé | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Jono, med Johan Norrby i spetsen som sångare och låtskrivare, har fått fantastiska recensioner i såväl svensk som internationell musikpress.
Nicka Hellenberg och bandet JoNo gör succé

Många sportfiskare känner till storfiskregistreraren och fiskeprofilen Nicka Hellenberg. Alla vet dock kanske inte att han också gör stor succé i musikbranschen som trummis i bandet JoNo.
Jono har precis släppt sin senaste platta ”Silence” som blivit mycket väl mottagen bland såväl publik som musikrecensenter. JoNos musik kan kategoriseras som symfonisk och melodiös rock. Ett stänk av 80-tal i form av Queen och Supertramp och ska man nämna andra band i ungefär samma genre, så ligger Saga och Muse nära till hands.

På Fiskekryssningen i höst kommer vi att få ett prov på hans trummistalanger.

Bandet har funnits i cirka tio år, men med detta album finns potential för ett större internationellt genombrott. Fiskejournalen är naturligtvis väldigt glada för Nickas skull, men samtidigt hoppas vi att han inte blir så stor som rockstjärna att han överger fisket till förmån för turnéliv, groupies och sönderslagna hotellrum…

På Fiskekryssningen i höst kommer vi att få ett prov på hans trummtalanger då han kommer att spela ombord i den specialkomponerade konstellationen Rock ´n Reel. Läs mer om Jono eller kolla in dem på Facebook.

 

Relaterad nyhet från din region
Du kanske även gillar detta