Tidningen Land förstärker med en tung sportfiskeprofil i Nicolas Jändel[/caption]Nicolas Jändel börjar nu som fiskeexpert på LRF:S tidning Land. Nicolas var tidigare chefredaktör för både Fiske för Alla och Allt om Flugfiske. " /> Nicolas Jändel blir fiskeexpert på tidningen Land | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Nicolas Jändel blir fiskeexpert på tidningen Land

Tidningen Land förstärker med en tung sportfiskeprofil i Nicolas Jändel


Tidningen Land förstärker med en tung sportfiskeprofil i Nicolas Jändel

Nicolas Jändel börjar nu som fiskeexpert på LRF:S tidning Land. Nicolas var tidigare chefredaktör för både Fiske för Alla och Allt om Flugfiske.
Tidningen Land är den givna tidningen för alla som bor på landet. Här hittar man såväl tips om mat och stickning som om fiske och traktorer. Att tidningen förstärker med en riktig sportfiskeprofil som Nicolas Jändel, får ses som att man tar sportfisket på allvar. Tidningen har en halv miljon läsare och med Nicolas vid rodret, har sportfisket en god chans att nå ut till väldigt många människor.

Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta