Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nordic Open Flycasting Challenge 2011

Casting är en ständigt växande sport. I början av oktober har du chans att se den live i Slottsskogen, Göteborg.

Den 1-2 oktober är det dags för Nordic Open i casting. Nordens elit inom flugkast samlas i Slottsskogen och startfältet kryddas även med deltagare från USA och Ryssland.
Westcoast Flycasting Club står som arrangör för tävlingen och man ser fram emot att få visa upp startfältet.
– Vi är mycket stolta över att presentera så många duktiga flugkastare och kunna visa upp vår sport för allmänheten på detta sätt, säger Tellis Katsogiannos, ordförande i Westcoast Flycasting Club.
Totalt deltar över 50 tävlande, fördelat i klasserna dam, herr och junior.
Vill ni ser hur det går till när någon skickar iväg en fluglina över 50 meter? Bege er då till Slottsskogen den 1-2 oktober.
Mer information och tider hittar du här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta