Kolla in dessa unga norrlänningar som får total gäddfrossa när de krokar på en rejält stor gädda. " /> Norrländsk 14-plussare på film | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Det finns stora gäddor i Norrland. Vart exakt denna togs har vi ingen aning om, men det är ett sant nöje att kolla på filmen.
Norrländsk 14-plussare på film

Kolla in dessa unga norrlänningar som får total gäddfrossa när de krokar på en rejält stor gädda.
Härligt galen fiskeglädje på klingande norrländska! Vem påstod att norrlänningar är tystlåtna av sig. Dessa exalterade grabbar snackar oavbrutet i åtta minuter. Man skulle nästan kunna säga att de snackar upp en 14-kilos gädda.
Vi vet inte mer än att en av killarna heter Joel, och att de befinner sig på en sjö i Norrland och att det hela troligtvis hände väldigt nyligen. Kul är det och ett stort grattis till den superfina gäddan.

 

 

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta