havsfiske i norge[/caption] " /> Norskt drömfiske | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Norskt drömfiske
havsfiske i norge

Missa inte Fiskejournalen nummer 6 och PO Johannessons artikel om havsfiske i Norge.

I det gamla norska fiskeläget Nusfjord, på Lofotens sydsida, hittade vi sportfiskarens våta familjedröm. I Fiskejournalen nummer 6 provar PO Johannesson lyckan – och olyckan.
Följ med Fiskejournalen till Nusfjorden på en fiskeresa som börjar betydligt sämre än den slutar. Fiskejournalens medarbetare PO Johannesson får vara med om äventyr, otur och fantastisk havsfiske.
Smygtitta i senaste Fiskejournalen här.

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta