Denna sköning är porträtterad av fotografen och formgivaren Ulf Börjesson. Läs mer i Allt om Flugfiske nummer 1. Denna sköning är porträtterad av fotografen och formgivaren Ulf Börjesson. Läs mer i Allt om Flugfiske nummer 1.[/caption] " /> Nu kommer nya "Allt om Flugfiske" | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Nu kommer nya ”Allt om Flugfiske”
Denna sköning är porträtterad av fotografen och formgivaren Ulf Börjesson. Läs mer i Allt om Flugfiske nummer 1.

Denna sköning är porträtterad av fotografen och formgivaren Ulf Börjesson. Läs mer i Allt om Flugfiske nummer 1.

Idag landar Allt om Flugfiske i butik. Det har varit en lång vinter för de flugfiskande läsarna, men den som väntar på något gott…
Johan Klingberg och Ulf Börjesson är numera männen bakom rodret på Allt om Flugfiske, en tidning som kommer med fyra utgåvor per år.
Det är med gott självförtroende, men också med fjärilar i magen, som Johan Klingberg och Ulf Börjesson släpper sitt första nummer. Tidningen är i grunden densamma, läsarna ska känna igen sig, men en viss personlig prägel blir det oundvikligen.
– Nu hoppas vi att vi får läsarnas välsignelse, så att vi kan fortsätta att utveckla tidningen i samklang med dem, säger chefredaktör Johan Klingberg och fortsätter:
– Att göra en tidning om det man älskar mest är helt underbart, men också svårt. Det är så mycket man vill ha med.
För Ulf Börjesson, vars roll främst är den grafiska formgivningen, har det nya uppdraget i första hand krävt lyhördhet.
– Det är viktigt att respektera tidningens själ. Man kan inte bara kliva in och röja runt efter eget huvud, utan varje liten förändring måste sjunka in. Men det känns som om tidningen och jag kommer att finna varandra på djupet.

Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
Du kanske även gillar detta