Pressrelease. " /> Ny Abu-bloggare | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ny Abu-bloggare

Pressrelease.
Abu Garcia presenterar en ny samarbetspartner / bloggare, eller rättare sagt två! Nämligen far och son, Jonas och Adrian Lundberg. Adrian är 9 år och driver sedan 2009 tillsammans med sin far en mycket populär fiskeblogg som heter ”Adrians fiske”.
Bloggen utnämndes 2012 till den 8:e bästa sportfiskebloggen i Sverige. Adrian är för sin ålder en mycket driven sportfiskare och tävlar varje år i Abu Garcia Pike Open i Västervik, där han också bor. Så naturligtvis så står gädda och abborre för merparten av fisket, men även havsöring, regnbåge och torsk finns med på programmet.
– Vi ser verkligen fram emot att få läsa om sportfiske ur barnets perspektiv säger Abu Garcias försäljningschef Olle Lidesjö. Barnfiske ligger oss väldigt varm om hjärtat, och vi driver ju sedan ett flertal år tillbaka en kampanj tillsammans med Unga Sportfiskare under namnet ”Börja Fiska”. Jag är övertygad om att Adrian kan sporra flera barn till att starta sin sportfiskekarriär.
Följ Adrians fortsatta fiskeäventyr på www.abugarcia.se

Relaterad nyhet från din region
16 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta