Ny bloggare på Fiskejournalen.se Jean Jältsten är erkänt skicklig fiskeguide och sportfiskare. Följ hans framfart här på Fiskejournalen.se. (Foto: Martin Falklind)[/caption] " /> Ny bloggare på Fiskejournalen.se | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ny bloggare på Fiskejournalen.se
Ny bloggare på Fiskejournalen.se

Jean Jältsten är erkänt skicklig fiskeguide och sportfiskare. Följ hans framfart här på Fiskejournalen.se. (Foto: Martin Falklind)

Jean Jältsten är fiskeguide och allätare inom fiske. Han driver fiskecamper i skärgården och i kända Sibbofjärden. Nu har vi äran att presentera honom som ny bloggare här på Fiskejournalen.se.
Vi kan stolt presentera en av de stora profilerna inom svenskt sportfiske, Jean Jältsten, som ny bloggare på Fiskejournalen.se. Som ”följare” av bloggen får du en inblick i livet som fiskeguide och säker ett och annat fisketips. Bloggen heter Jean – Fiskeguiden och du hittar den här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
15 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hugg in på Vänern! Foto: Photoholgic
Nya kartan som visar vägen till napp på Vänern

Intresset för sportfiske ökar konstant, och inte minst nybörjare behöver lite hjälp att hitta vägen till huggen. Nu lanseras det en karta som visar vägen till napp på Vänern.

Det är projektet Hållbar fisketurism i Vänern som i samverkan med lokala fiskeföreningar och sportfiskare tagit fram en digital karta, som ska underlätta tillvaron för sportfiskare.
Med kartan vill de förbättra informationen och lyfta det strand- och stadsnära fisket runt Vänern.

– Det är i dag många, både lokalbor och besökare, som inte vet var man kan fiska och vilka regler som gäller, och med kartan hoppas jag att vi kan hjälpa fler att komma ut på fiske, säger Simon Jonsson, projektledare på Fiskeområde Vänern i ett pressmeddelande.

För varje plats på kartan framgår om det behövs fiskekort och var man i sådana fall köper det samt vilka arter den lyckosamme kan förvänta sig att dra upp.
Kartan omfattar än så länge fiskeplatser i följande kommuner: Karlstad, Hammarö, Kristinehamn, Mariestad och Vänersborg. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta