lewmar_webbPressmeddelande: " /> Ny distributör för Lewmar | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ny distributör för Lewmar

lewmar_webbPressmeddelande:
Från och med 7 januari 2014 tar Jan Comstedt AB över som ny distributör för Lewmar i Sverige. I vår strävan efter att erbjuda kvalitetsprodukter till svenska marinmarknaden har vi tagit ett steg till. Lewmar blir ett bra komplement som gör oss helt kompletta när det gäller styrning och kontroll av alla typer av båtar.
Tillsammans med Seastar Solutions (Teleflex Marine) och Lectrotab kan vi nu erbjuda lösningar för alla behov.
Lewmar är en ledande kvalitets leverantör av utrustning för segelbåtar och motorbåtar. Lewmar designar och tillverkar ankarspel, bogpropellrar, luckor och ventiler, block och beslag, vinschar och styrningar och är det mest välkända varumärket för däcksutrustning. Tillverkning sker i huvudsak i England och grunden till dagens Lewmar härstammar från 1946.
För mer information om Lewmar och produktsortimentet, se www.lewmar.com

Comstedt passar samtidigt på att hälsa Sebastian Christenson välkommen som produkt specialist. Sebastian började hos oss den 2 december 2013. Sebastian har 10 års erfarenhet av Lewmar produkter från bl.a. Navship och Sportmanship.
Sebastian når ni på 031-7756534 eller sebastian@comstedt.se

Relaterad nyhet från din region
1 timme sedan Sverige Anders Lundin
Ta hand om fisken – sök LOVA-bidrag! Foto: Anders Lundin
Dags att vårda fisken – så här söker du pengar!

Intresset för sportfiske växer – och därmed också intresset för fiskbestånden. Vi påminner nu om LOVA-bidraget, som alla föreningar och kommuner kan söka för att skapa bättre förutsättningar för sportfiske.

LOVA är Havs- och vattenmyndighetens satsning som ska gå till lokal vattenvård över hela landet. Har du ett projekt på gång så är det dags att söka pengar nu, eftersom ansökningstiden går ut i slutet av januari.

I flera län finns det många vattenmiljöer som i dag inte uppnår miljökvalitetsnormerna om god ekologisk status, och länsstyrelsen vill nu ha hjälp att sprida budskapet om LOVA.

Det är du som jobbar på kommun eller är medlem i en ideell förening som kan söka bidrag för lokala vattenvårdsprojekt som bidrar till att uppnå god status. Till exempel kan projektet syfta till att åtgärda vandringshinder, återställa flottledsrensade vattendrag eller anlägga lekbottnar för fisk.

Från och med 2018 finns det en ny LOVA-förordning som innebär en förstärkning av arbetet med övergödning. Du kan söka i vissa fall upp till 90 procent i statliga bidrag för åtgärder som minskar övergödningen.

Läs mer om LOVA här!

Du kanske även gillar detta