Fiskkonservator Lubbe bloggar på Sportfiskeforum och ingår i Team Abu Garcia. Nu släpper han en informativ och välgjord film om mete, närmare bestämt pop up-boilies. " /> Ny film från "Lubbe" | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ny film från ”Lubbe”

Fiskkonservator Lubbe bloggar på Sportfiskeforum och ingår i Team Abu Garcia. Nu släpper han en informativ och välgjord film om mete, närmare bestämt pop up-boilies.
– Det finns många där ute som inte alls kör med pop up-boilies. Jag körde själv inte speciellt mycket pop up i början, tills jag insåg fördelarna i många situationer.
I filmen går Lubbe, tillsammans med Jimmie Svensson, pedagogiskt igenom hur du använder pop up-boilie.
Se filmen här nedan.
Morgan Fihn

 

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta