Fiskkonservator Lubbe bloggar på Sportfiskeforum och ingår i Team Abu Garcia. Nu släpper han en informativ och välgjord film om mete, närmare bestämt pop up-boilies. " /> Ny film från "Lubbe" | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ny film från ”Lubbe”

Fiskkonservator Lubbe bloggar på Sportfiskeforum och ingår i Team Abu Garcia. Nu släpper han en informativ och välgjord film om mete, närmare bestämt pop up-boilies.
– Det finns många där ute som inte alls kör med pop up-boilies. Jag körde själv inte speciellt mycket pop up i början, tills jag insåg fördelarna i många situationer.
I filmen går Lubbe, tillsammans med Jimmie Svensson, pedagogiskt igenom hur du använder pop up-boilie.
Se filmen här nedan.
Morgan Fihn

 

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta