[/caption] " /> Ny het metod för abborre och gädda | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ny het metod för abborre och gädda

Jussi Väänänen och Kristian Keskitaalo bjuder på en effektiv metod för gädda och abborre i Fiskejournalen nummer 9. (Foto: Fredrik Laksonen)

I Fiskejournalen nummer 9 avslöjas något så ovanligt som en ny fiskemetod för gädda och abborre. Vår medarbetare Tomas Edenfeldt har provar och det blev succé direkt.
Fiskemetoden har varit väl bevarad hos våra grannar i öst, men i senaste Fiskejournalen delar ett finskt trollingproffs och storfiskaren Kristian Keskitaalo med sig av sina värdefulla hemligheter.
Fiskejournalen hittar du där tidningar säljs.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
5 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Båtmässan ersätts av en digital variant. Foto: Maximilian Weisbecker
Besked: Populära Båtmässan ersätts av digital Båtvecka

Nu har det väntade beskedet kommit. Liksom Sportfiskemässan tvingas även Båtmässan i Göteborg ställas in, åtminstone som fysisk mötesplats. Den ersätt dock av en digital variant, dessutom under en hel vecka.

Båtmässan i Göteborg, som brukar locka närmare 60 000 besökare, skulle ha firat 62 år detta år. Liksom många andra arrangemang så tvingas man dock ställa in, på grund av risken för smittspridning av Covid 19.
Lösningen blir i stället en coronasäker variant, alltså en digital variant som pågår mellan 5 och 14 februari.

Över 25 företag har redan anmält sitt deltagande, och de kommer att visa upp sitt utbud genom såväl digitala utställningar som privata visningar.
Arrangörerna hälsar att det inom kort dyker en kalender på deras hemsida, där de olika aktiviteterna presenteras. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta