Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ny medlem i 100-klubben

En vacker isgädda på 112 centimeter fångad av Robin Andersson från Sandviken.

Robin Andersson från Sandviken fick en riktigt fin eftermiddag på Storsjön. Bra fiske, soligt väder och gäddor på hugget. Dessutom blev han medlem i 100-klubben.
Robin Andersson behövde han inte vänta länge på första hugget, men när han gjorde mothugg så fastnade inte fisken.
– Spöet gungade rejält tre gånger innan den släppte, säger Robin.
Det hade inte gått en kvart innan det var dags igen. Denna gång på ismetet längst ut från land. Robin kände direkt efter mothugget att det var en riktigt fin gädda. När gäddan kom upp på isen agerade Robin precis som man ska för att bli medlem i 100-klubben
– Vi vägde, mätte, fotade gäddan och släppte sedan tillbaks den.
Gäddan mätte 112 centimeter och föll för en ismetad mört. Som ny medlem i 100-klubben får Robin en vobbler från CWC.
Läs mer om 100-klubben här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta