Besök gärna Sportfiskebloggen.se. Besök gärna Sportfiskebloggen.se.[/caption] " /> Ny sajt om sportfiske | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ny sajt om sportfiske
Besök gärna Sportfiskebloggen.se.

Besök gärna Sportfiskebloggen.se.

Elever vid Sportfiskeakademin i Forshaga har lanserat en ny webbplats.
Där hittar du hittar bland annat Sportfiskebloggen -ett fiskande klassrum. Det bjuds även på instruktionsvideo och fiskerapporter. Surfa in på www.sportfiskebloggen.se för att ta del av utbudet.
Såhär skriver de själva om sitt initiativ:
”Vi älskar sportfiske! Vi älskar sportfiske så mycket att det mesta i våra liv handlar om fiske på ett eller annat sätt. Då är det en självklarhet att också skolans kanske viktigaste ämne ska handla om sportfiske. Därför har vi skapat denna webbplats där vi lär oss, varandra och andra allt om sportfiske och samtidigt utvecklar våra kunskaper i svenskämnet.”

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta