Besök gärna Sportfiskebloggen.se. Besök gärna Sportfiskebloggen.se.[/caption] " /> Ny sajt om sportfiske | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ny sajt om sportfiske
Besök gärna Sportfiskebloggen.se.

Besök gärna Sportfiskebloggen.se.

Elever vid Sportfiskeakademin i Forshaga har lanserat en ny webbplats.
Där hittar du hittar bland annat Sportfiskebloggen -ett fiskande klassrum. Det bjuds även på instruktionsvideo och fiskerapporter. Surfa in på www.sportfiskebloggen.se för att ta del av utbudet.
Såhär skriver de själva om sitt initiativ:
”Vi älskar sportfiske! Vi älskar sportfiske så mycket att det mesta i våra liv handlar om fiske på ett eller annat sätt. Då är det en självklarhet att också skolans kanske viktigaste ämne ska handla om sportfiske. Därför har vi skapat denna webbplats där vi lär oss, varandra och andra allt om sportfiske och samtidigt utvecklar våra kunskaper i svenskämnet.”

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Plötsligt dyker det upp en utter istället för en gädda i hålet. Foto: Privat
Chocken i hålet – plötsligt dyker en utter upp

Han hoppades på storgäddan – men fick i stället drilla en livs levande utter. Anton Molin kommer aldrig att glömma det som utspelade sig under den senaste fisketuren.

Händelsen utspelade sig på ett fiskevatten i Gävle kommun, dit uppenbarligen både fyrfota och tvåbenta fiskare sökt sig. Anton och hans sällskap fick några gäddor på ismete, innan händelsen med uttern utspelade sig.
I tron om att det var en större gädda som slukat mörten så började Anton drilla den mot hålet, där han dock fick en rejäl överraskning.
– Fisket var ju riktat på gädda, så man blev ganska paff, berättar Anton för Fiskejournalen.

Väl uppe i hålet så visade uttern tänderna, och mycket mer hann inte hända innan den lossnade och försvann ned mot djupet igen. Nu håller Anton tummarna för att den ändå klarade sig oskadd och att en eventuell krok rostar bort och lossnar av sig själv.
– Den såg väldigt pigg ut, vittnar Anton om som dessutom fångade ögonblicket på film.

Vi på Fiskejournalen gör som Anton – vi håller tummarna för att den fridlysta uttern klarade sig utan skador.
Här nedan hittar du filmklippet:

Foto: Anton Molin

Du kanske även gillar detta