[/caption] " /> Ny "sensationell" medlem i Team Abu Garcia | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ny ”sensationell” medlem i Team Abu Garcia

Eskil Erlandsson ska hjälpa Abu med utvecklingen av laxfiskeprodukter.

Pressmeddelande:
Abu Garcia är mycket glada att kunna presentera ytterligare ett ”tungt namn” i Teamet
nämligen: Eskil Erlandsson!

Eskil har ett genuint fiskeintresse sedan barnsben och ger nu ännu större trovärdighet till
Team Abu Garcia.
– Vi kommer att få stor nytta av hans gedigna kunskap i fiskevårdsfrågor, men även när det gäller framtagning av nya laxfiskeprodukter säger Abu Garcias försäljningsdirektör Olof Lidengös.
Följ hans framfart på sociala medier.

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta