humminbird_600_webbPressmeddelande: " /> Nya ekolod från Humminbird | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nya ekolod från Humminbird

humminbird_600_webbPressmeddelande:
Till 2014 lanserar Humminbird 600 serien, som kommer att finnas i 7 olika modeller. Allt från ett rent ekolod till en enhet fullt utrustad med Sonar Imaging tekniken. Samtliga modeller har en 5” display med marknadens bästa skärmupplösning, 640*480 pixlar. Dessutom har de HD-skärmar som ger en kristallklar bild och som klarar av det starkaste solljuset.

Humminbird tänker alltid på enkelheten för användaren. Med deras medföljande legendariska snabbfäste slipper du lösa kablar hängandes. Du sätter i enheten eller lossar den på bara en sekund, fullt ansluten. Likaså deras tre programmerbara snabbknappar ger dig möjlighet att spara dina favoritvyer.
Samtliga modeller i 600-serien levereras kompletta med ekolodsgivare. Det traditionella 2D lodet ger dig noggrannhet och separerar ekon som står så nära som 6,25cm ifrån varandra. XD-modellerna har en fantastisk djupprestanda som tar användaren ända ner mot 914 meter med standardgivaren.

På kombimodellerna har du en 10Hz inbyggd GPS antenn som ger en noggrann positionsangivelse ner till 2,5 meter. Du kan ta skärmdumpar, spela in ekolodsdata för att kunna skapa egna sjökort i Humminbird AutoChart eller Navionics Gold.
www.comstedt.se

 

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta