ABU Garcias stingers, som är designade av Svartzonker – gör det lätt som en plätt att tackla dina gummibeten! " /> Nyhet från ABU med "sting" | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Pär Lindberg
Det är smidigt att tackla dina gummibeten med ABU Garcias stingertackel som Svartzonker har designat.
Nyhet från ABU med "sting"

ABU Garcias stingers, som är designade av Svartzonker – gör det lätt som en plätt att tackla dina gummibeten!

Med dessa färdiga stingets kan du lätt tackla och anpassa dina gummibeten. Med shallowskruven får du ett perfekt tacklat grundgående gummibete. Med jiggskalle kan du fiska djupare. ABU:s stinger med design från Svartzonker, passar för båda varianterna. De finns i tre storlekar: Small 11 cm, 2/0, Medium 15 cm, 2/0 och Large 15,5 cm, 3/0 krok. De ligger i 2-pack och kostar 129 kronor. Mer info: www.abugarcia.se

 

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Holm
Fisket skedde vid ett regnbågsvatten i Hubo-Långsjön, i Hofors kommun.
Lättnad efter ny dom i fiskekortsmål

Domen som många i fiskesverige väntat på har kommit. Det handlar om den omtalade fiskekortsdomen där två personer friades från olovligt fiske efter att tingsrätten ansett att fiskekort inte är personliga. Nu döms de två männen i hovrätten.

Det blir alltså en helomvändning i hovrätten i det omtalade målet som Fiskejournalen rapporterat om tidigare. De två åtalade männen döms nu till dryga dagsböter och skadestånd för olovligt fiske.
När Fiskejournalen pratar med Urban Henriksen i Hubo-Långsjön, området där händelsen inträffade, så är han lättad och lite överraskad.
– Jag hade faktiskt inte hoppats på att vi skulle få rätt och att det skulle gå vägen för oss, men det gjorde det ändå. Rättvisa har skipats.

Domen har fått mycket uppmärksamhet och väckt stor oro hos många aktörer som upplåter fiske, men Urban har inte hunnit ägna så mycket tankeverksamhet åt det specifika fallet.
– Nej, jag sitter faktiskt med 40-talet ärenden om olovligt fiske bara från förra året, men det är klart att det är skönt att det gick vägen både för oss och för resten av fiskesverige, säger han till Fiskejournalen.

Du kanske även gillar detta