Team Högvarv fångade i helgen lax på 22 kilo. Den var 113 cm lång och 76 cm i omkrets. Med andra ord en mycket tjock lax. " /> Nytt årsbästa på lax! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Fredrik Kuusela med årets hittills största lax.
Nytt årsbästa på lax!

Team Högvarv fångade i helgen lax på 22 kilo. Den var 113 cm lång och 76 cm i omkrets. Med andra ord en mycket tjock lax.
Svenska sydkusten producerar onekligen en hel del stora laxar. Följ Johan Abelssons blogg, så kan du hålla koll på de stora fångsterna som kommer upp i Simrishamnstrakten.
Missa inte heller laxtrollingtävlingen Baltic Salmon Game som äger rum utanför Karlskrona 16-17 maj på Sandhamn marine. Där finns både Johan Abelsson och Fiskejournalen på plats för att fiska, hålla föredrag och ha trevligt.

 

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta