[/caption] " /> Nytt bete från "Ge fan i våra vatten" | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt bete från ”Ge fan i våra vatten”

Betet är en Strike Pro Wolf Tail i unik Ge fan i våra vatten färgkombination designad av Erik Ohlsson, formgivare och gitarrist i Millencolin.

Sportfiskarnas och svenska rockmusikers insamlingsprojekt för fiskevård, Ge fan i våra vatten, lanserar tillsammans med CWC ett nytt bete till höstens gäddfiske.
Betet är en Strike Pro Wolf Tail i unik Ge fan i våra vatten färgkombination designad av Erik Ohlsson, formgivare och gitarrist i Millencolin.
– Betet passar perfekt nu när vattentemperaturen börjar sjunka och det är dags för höstens storgäddfiske. Färgkombinationen funkar garanterat bra i lite grumliga vatten, säger Erik Ohlsson.
Överskottet från försäljningen går till fiskevård i svenska vatten. De första 100 exemplaren säljs exklusivt via www.sportfiskarna.se
Fakta om betet
Betesmodellen är utvecklad av Anders Ulvforsen – Wolfcreeck Lures tillsammans med CWC. Wolf Tail har en förförisk vaggande gång. Fiska hem den snabbt eller långsamt, det spelar ingen roll – gäddan kommer inte att kunna motstå!
Längd: 23 cm | Vikt 94 gr | Djup: Shallow
www.sportfiskarna.se

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta