Nytt danskt rekord på gädda, 21,1 kilo. Nytt danskt rekord på gädda, 21,1 kilo.[/caption] " /> Nytt danskt rekord på gädda 21,1 kg | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Nytt danskt rekord på gädda 21,1 kg
Nytt danskt rekord på gädda, 21,1 kilo.

Nytt danskt rekord på gädda, 21,1 kilo.

Dansken Finn Sloth Hansen har tagit en gädda på 21,1 kg! Det berättar tidningen Fiske Avisen.
Ett visst mått av hemlighetsmakeri runt fisken gör att vi inte kommer kunna läsa detaljerna förrän tidningen Fiske Avisen kommer ut. Vi ser fram emot att få veta allt runt denna fantastiska fångst.

Relaterad nyhet från din region
21 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta