Köp jacka till kanonpris! Köp jacka till kanonpris![/caption] " /> Nytt erbjudande i Fiske Plus | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt erbjudande i Fiske Plus
Köp jacka till kanonpris!

Köp jacka till kanonpris!

Populära Vision-jackan Sub Zero är en lättviktsjacka med avtagbar huva som värmer riktigt skönt på fiskepasset, oavsett om du fiskar i fjällen, vid regnbågssjön eller på kusten. Nu kan du som är prenumerant köpa den till kanonpris.
Perfekt även framför brasan på kvällen. Den är lätt och packbar i materialet Primaloft, som är bättre än dun för fiskare som ofta vistas i vattenmiljöer. Primaloft torkar snabbt och klumpar inte ihop sig som dun. Packpåse medföljer. Jackan gillas av Allt om Flugfiske-redaktionen, som har testat den under vårsäsongen. För mer detaljer om modellen, gå in på www.visionflyfishing.com. Vi har fått loss tio jackor i färgen brun, fem stycken i storlek medium och fem stycken i storleken large. Först till kvarn gäller. Butikspris är 1 495 kronor, du betalar endast 995 kronor.
OBS! Endast en jacka per person. Logga in på www.fiskeplus.se för att beställa.

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta