Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt fiskeprogram

Johan Broman och Fredrik Sjöblom djupdyker i miljöförstöring, fiskevård och hinner även fiska där emellan. (Foto: Johan Broman Tackle & Event/TV4)

I det nya programmet Fiske – lite djupare i TV4 Sport medverkar svenska kändisar för att uppmärksamma miljöförstöringen av svenska vatten. Först ut är hockeylegenderna Börje och Stig Salming som tillsammans med skådespelaren Rafael Edholm besöker Lainio och Torne älv. Fiske – lite djupare har premiär i TV4 Sport onsdagen 12 oktober klockan 22.00. Programledare är Johan Broman och Fredrik Sjöblom.
För att uppmärksamma den miljöförstöring som skadar svenska fiskevatten tar programledarna Johan Broman och Fredrik Sjöblom med sig kända svenskar på fisketurné runt om i landet.
I åtta program njuter de av fisket i olika svenska vattendrag och tar en titt på lokala fiskevårdsinsatser. De delar även av sig av sådant som de tycker kan förbättras. I avsnitten blandas fiske med vildmarksäventyr, nyttiga tips och granskande intervjuer. Under säsongen tittar Johan och Fredrik bland annat närmare på det fenomenala fisket i sörmländska Sibbofjärden tillsammans med världens starkaste sportfiskare, Magnus Samuelsson. De fiskar havsöring i Stockholms skärgård med äkta paret Pernilla Andersson och Dregen och undersöker varför Gotland har en av landets mest beständiga havsöringsstammar.
Övriga medverkande i serien är bland andra Lina Hedlund, Jakob Stadell, Erik Ohlsson och Matte Carlsson.
Premiären sker i morgon, onsdagen 12 oktober klockan 22.00 på TV4 Sport.
Fram till dess kan ni vältra er i fiske på vår webb-tv.
Morgan Fihn


Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta