MS_SnaglessPressmeddelande: Magic Swimmer Snagless tar sig lockande fram i ytan, över och genom växtlighet. Med tvåkroken på buken är risken att fastna liten.
Ett mycket effektivt bete i predatorjakten! Finns i tre storlekar och nio färger. " /> Nytt magiskt bete från Sébile! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt magiskt bete från Sébile!

MS_SnaglessPressmeddelande: Magic Swimmer Snagless tar sig lockande fram i ytan, över och genom växtlighet. Med tvåkroken på buken är risken att fastna liten.
Ett mycket effektivt bete i predatorjakten! Finns i tre storlekar och nio färger.
11 g / 110 mm
28 g / 145 mm
60 g / 190 mm

Rek. pris fr. 149:-

Läs mer i Napp och Nytt.

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta