Missa inte Fiskejournalen nummer 3, finns nu i en butik nära dig. Missa inte Fiskejournalen nummer 3, finns nu i en butik nära dig.[/caption] " /> Nytt nummer av Fiskejournalen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt nummer av Fiskejournalen
Missa inte Fiskejournalen nummer 3, finns nu i en butik nära dig.

Missa inte Fiskejournalen nummer 3, finns nu i en butik nära dig.

Fiskejournalen nummer 3 finns nu i butikshyllorna. Precis som vanligt är den fylld med äventyr, tips och fiskeglädje. Du kan bland annat läsa om Sveriges bästa gäddvatten, lax i Älvkarleby, pimpelknep för vårens isfiske och fjällfiske efter harr och öring.
I senaste Fiskejournalen hittar du som vanligt de populära avdelningarna Fisketipset, Landet Runt, Sanna Fiskehistorier och Recordfisken. Förutom detta hittar du en drös med intressanta och inspirerande artiklar.
Vi presenterar även en guide till att tillverka egna beten för havsöring, inspirerande fjällfiske signerat Gunnar Westrin. Detta och mycket mer hittar du i Fiskejournalen nummer 3.
Här kan du bläddra i senaste numret.
Vill du ha tidningen direkt i brevlådan? Klicka här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta