Nu finns nya numret av Fiskejournalen i butik – något som vi på redaktionen är glada över. Nu finns nya numret av Fiskejournalen i butik – något som vi på redaktionen är glada över.[/caption] " /> Nytt nummer av Fiskejournalen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt nummer av Fiskejournalen
Nu finns nya numret av Fiskejournalen i butik – något som vi på redaktionen är glada över.

Nu finns nya numret av Fiskejournalen i butik – något som vi på redaktionen är glada över.

Fiskejournalen nummer 9 finns nu i butikshyllorna. Precis som vanligt är den fylld med äventyr, tips och fiskeglädje. Du kan bland annat ta del av experternas tips för ett lyckat gösfiske, läsa Frödins hetaste tips för höstöring – och missa för all del inte vår fiskeguide till riksdagsvalet.
I senaste Fiskejournalen hittar du som vanligt de populära avdelningarna Fisketipset, Landet Runt och Sanna Fiskehistorier. Förutom detta hittar du en drös med intressanta och inspirerande artiklar.
Vi presenterar bland annat en prylguide i ämnet trolling, avslöjar Sveriges bästa vatten för rödspätta och så bjuder Gunnar Westrin på sina tankar och erfarenheter kring regnbåge.
Senaste numret av Fiskejournalen hittar du där tidningar säljs.
Vill du ha tidningen direkt i brevlådan? Klicka här.

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta