fiskejournalen i butik Fiskejournalen nummer 10-11 är fullmatad med tips och inspiration.[/caption] " /> Nytt nummer i butik | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt nummer i butik
fiskejournalen i butik

Fiskejournalen nummer 10-11 är fullmatad med tips och inspiration.

Fiskejournalen nummer 10-11 finns nu i butikshyllorna. Som vanligt är den fylld med äventyr, tips och fiskeglädje. Du kan bland annat förkovra dig med proffsknep för höstgädda, Johan Bromans tips för framgångsrikt abborrfiske. Du får även en komplett guide till Fiskekryssningen.
I senaste Fiskejournalen hittar du som vanligt de populära avdelningarna Fisketipset, Landet Runt, Sanna Fiskehistorier och Recordfisken. Förutom detta hittar du en drös med intressanta och inspirerande artiklar.
Vi presenterar även de kandidater som gör upp om Drömresan till Panama. Vi lockar även med premiär på artikelserien Fiskens Biologi, först ut är tema ”Så fungerar fiskens hörsel”.
Detta och mycket mer hittar du i Fiskejournalen nummer 10-11.
Vill du ha tidningen direkt i brevlådan? Klicka här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta