[/caption] " /> Nytt nummer i butik | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt nummer i butik

Fiskejournalen växer från och med nummer 1-2. t

Fiskejournalen nummer 1-2 har landat i butikshyllorna.  Från och med det här numret ökar storleken på tidningen för att få plats med ännu mer fiske och härliga bilder.
I nya Fiskejournalen presenterar vi en 22 sidor med Sveriges bästa fiskevatten. Du hittar även en artikel om pipelfiske där Kristian Keskitalo avslöjar sina bästa knep för storabborre. Förkovra dig och njut av Fredrik Laaksonens fantastiska bilder.
Du hittar även artiklar med tips om hur du tillverkar gummibens-flugorna, en finsmakarguide till bästa fiskekaffet, en lakeguide och mycket mer.
Som vanligt hittar du även de populära avdelningarna Fisketipset, Landet runt, Marknadsnytt och Recordfisken i tidningen.
Fiskejournalen nummer 1-2 2013 hittar du där tidningar säljs.
Här kan du bläddra i senaste numret.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hanna Nordstrand med en bjässe från Grycksbo. Foto: Privat
Tusentals vill fiska i Grycksbo – stugor efterlyses

Sportfisket upplever en sällan skådad boom. Ett av områdena som invaderas av gäster från när och fjärran är Grycksbo utanför Falun. Det fattas i själva verket boenden för att kunna ta emot alla gäster.

Det är Grycksbo fiskeklubbs ordförande Hanna Nordström som uppmanar stugägare att höra av sig till dem. Grycksbo fiskeklubbs egen stuga vid Svarttjärn är exempelvis uppbokad varje helg hela säsongen ut.
– Vi vill ju såklart hjälpa dem att kunna vara här och fiska, säger ordförande Hanna Nordstrand till Dalarnas Tidningar.

Hon berättar också att Stensjön och dess närliggande sjöar besöktes av över 15 000 fiskare förra sommaren.
– Det är jätteroligt. Folks sug efter stora fiskar är stort och här i Stensjön finns till exempel grova fiskar som regnbågen och rödingen utplanterade, förklarar Hanna.
För Fiskejournalen berättar också Hanna att klubben satsar på att göra fisket ännu mer tillgängligt.
– Vi bygger ut handikappanpassade platser i våra vatten, tre av dem är redan klara, hälsar hon.

Här på klubbens hemsida hittar ni mer information!

 

Du kanske även gillar detta