[/caption] " /> Nytt nummer i butik | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt nummer i butik

Nya numret av Fiskejournalen är späckat med äventyr, tips och inspirerande läsning.

Fiskejournalen nummer 3 har landat i butikshyllorna. Som vanligt är den fylld med äventyr, tips och fiskeglädje. Bland annat åker medarbetaren Nicka Hellenberg till rödingmeckat Miekak, PO Johannesson guidar till ett givande vertikalfiske och Anders Nicander havsfiskar i Nordnorge.
I senaste Fiskejournalen hittar du som vanligt de populära avdelningarna Fisketipset, Landet Runt, Sanna Fiskehistorier och Recordfisken. Förutom detta hittar du en drös med intressanta och inspirerande artiklar. Varför inte följa med Johan Klingberg på ett flugfiskeäventyr till Ruskbäcken? Eller låt Lauri Aarnipuro hjälpa dig komma till tals med Landösjöns kanadarödingar.
Tidningen Fiskejournalen nummer 3 hittar du där tidningar säljs.
Här kan du smygtitta i senaste numret.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta