Hösten är här och besöker du inte vattnet är det läge att sjunka ner i soffan för lite skönläsning. Då är Fiskejournalen nummer 8 perfekt – där vi bjuder på massor av tips och inspiration! " /> Nytt nummer ute: Perfekt höstläsning! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

1 år sedan Sverige Anders Holm
Sugen på skön soffläsning? Missa inte att nya Fiskejournalen nummer 8 finns i en butik nära dig.
Nytt nummer ute: Perfekt höstläsning!

Hösten är här och besöker du inte vattnet är det läge att sjunka ner i soffan för lite skönläsning. Då är Fiskejournalen nummer 8 perfekt – där vi bjuder på massor av tips och inspiration!

Vilket tackel ska du använda för höstabborren? Vilka stövlar ska du använda vid fisketuren? Var hittar du öringen och harren i strömmen? Hur kan du komma du till tals med höstgäddan? Det är några av frågorna som vi får svar på i det nya numret av Fiskejournalen (nr 8).

Förutom detta följer vi med en allsvensk mittback – Erik Berg, Djurgårdens IF – på gäddfiske och han berättar hur det är att kombinera en idrottskarriär med sitt fiskeintresse. Laxens vandring från havet till älven är ett annat ämne som det skrivs om. Inte nog med det, finner du allt du behöver veta om fiskekrok, en av de kanske viktigaste delarna i din fiskeutrustning.

I vanlig ordning får du Prylguiden – den här gången med tema friluftsliv – Sanna fiskehistorier, Recept, de senaste sportfiskenyheterna samt mycket mer.

Detta och så mycket mer finner du rykande färska Fiskejournalen nummer 7 – den perfekta ledsagaren när vi börjar vandra mot höst.

Psssst..! Om du vill ha tidningen billigare, för alla andra och direkt hem i brevlådan – KLICKA HÄR!

Relaterad nyhet från din region
13 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala försäljningen av fiskekort ökar. Foto: Natsuki
Sportfiskarna växlar upp försäljningen av fiskekort

Sportfiskarna hoppas kunna bli en ännu större aktör inom digitala fiskekort. De har nu lanserat en helt ny version av Fiskekort.se. som ska vara både snabbare och enklare.

– Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

Ambitionen är enligt Sportfiskarna själva att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se. Webbplatsen sägs vara genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Mer information kan du läsa här på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta