Nytt Recordfiskår

Recordfisken är mycket mer än Drömresan. Du kan vinna Guldrullen eller en specialgraverad Ambassadeur för Månadens Fisk.

Du vet väl att det finns massor av fina priser att vinna under hela året i tävlingen Recordfisken? Reinhard Seggewiss  jublar visserligen just nu över att ha vunnit Drömresan – men tävlingen Recordfisken 2012 är igång sedan 1 augusti.
Ni som tror att tävlingen Recordfisken enbart mynnar ut i Drömresan gör klokt i att fortsätta läsa. Varje månad koras tre stycken fångster till Månadens Fisk. Dessa vinner en specialgraverad Ambassadeur-rulle från Abu Garcia.
Dessutom har alla ni som fått en stor abborre, gös, gädda, havsöring, lax, torsk eller makrill på utrustning från Abu Garcia, chans att vinna Guldrullen. En Ambassadeur 5000 CDL i äkta guld!
När tävlingsåret är slut väljer en jury ut tolv kandidater från de som vunnit Månadens Fisk. I den samlingen storfiskare finns vinnaren av Drömresan.
Regler
Den vanligaste anledningen till att vi tvingas neka anmälningar är att registreringen på Fiskejournalen.se skett för sent. Tänk på att anmäla din fångst inom två veckor från fångsttillfället.
Läs reglerna redan nu, så vet du precis hur du skall göra när du fått fisken som kan generera en Drömresa.
Här hittar du all information du behöver.
Morgan Fihn

Annons
AKTUELLT

Bombardatips till sommaröringen

Har du testat att fiska havsöring med bombarda? Om inte så kanske det är dags nu. Teknikens effektivitet går knappast att ifrågasätta och här kommer några heta tips från ”Bombardakungen” Magnus Pålsson.

Världens dyraste bete

MacDaddy’s trollingbete skapade rubriker på den stora amerikanska sportfiskemässan ICast för tio år sedan. Betet är ett fullt fungerade trollingbete ämnat för fiske efter storvilt. Det finns dock en avgörande detalj som avskräcker att använda betet i praktiken, det har nämligen ett uppskattat värde på otroliga en miljon dollar. Men varför har MacDaddy’s Million Dollar

Omfattande tjuvfiske i Storsjön

Över 500 meter nät fyllda av gammal död fisk har i dagarna hittats i Storsjön i Gästrikland. Nätfisket är olagligt och har bland annat skördat mängder av gös, gädda och abborre.

Tidernas 3 bästa beten för insjööringen

Fiskejournalen fortsätter att gräva bland anmälda fiskar till Recordfisken och Storfiskregistret. Hela 40 000 registrerade fiskar ligger till grund för serien om ”Tidernas bästa beten”. Nu har vi kommit fram till vår älskade öring. Vilka tre beten har fångat flest insjööringar sen 1970? Den gigantiska öring som är svenskt rekord sedan 1991 är en mycket

Mäktiga hugg i Artjakten

Högtryck råder över Sverige och detsamma gäller för Artjakten – landets roligaste sommartävling för barn och ungdomar. Den senaste veckan har mängder av fiskar anmälts, bland annat Isac Larssons skäggtorsk från ett vrakfiske på västkusten.

Följ björnarnas laxfrossa – live!

Drömmer du om att få se Alaskas beryktade brunbjörnar fånga hoppande laxar? Nu går det att koppla upp sig på live-kameror för att avnjuta det mäktiga skådespelet.

Damm töms för att utrota solabborrar

Länsstyrelsen i Jönköping tömmer Bergadammen för att få bort de solabborrar som har lyckats etablera sig. På så sätt vill man hindra att den främmande arten sprids till närliggande vattendrag.

Så tar du en abborre över kilot

Den 18 maj tog Erik Peterson en storabborrsvit som hette duga. 1300, 1480, 1660 och en på 2210 gram. Hur gör han? Erik Peterson är 20 år gammal och bor i Kalmar. Han kombinerar jobbet i Sportfiskebutiken och båttillbehörsaffären Baltic Skeppsfournering med sitt guidejobb i företaget Fishing in Sweden. Det är med andra ord fiske

Abborrtips från fiskare i medvind

Jens Byholm har haft en fantastisk abborrsäsong och radat upp mängder av randiga bjässar. Senaste storfångsten mätte hela 51,5 centimeter och fångades i en värmländsk sjö i högsommarvärme. Här kommer Jens hetaste tips för att få storabborren att gapa!

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...