Ett nytt svenskt redskapsmärke vid namn FKP Gear gör entré på den svenska sportfiskemarknaden. Vid rodret finns sportfiskeprofilen och fiskkonservatorn Lubbe Pytel. " /> Nytt redskapsmärke | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt redskapsmärke

Ett nytt svenskt redskapsmärke vid namn FKP Gear gör entré på den svenska sportfiskemarknaden. Vid rodret finns sportfiskeprofilen och fiskkonservatorn Lubbe Pytel.
FKP Gear är ny aktör på redskapsmarknaden. De säljer både befintlig utrustning, men utvecklar och designar även nya produkter. Redan från början erbjuder man ett brett sortiment av utrustning för dropshot, vertikalfiske, vobbler och jiggfiske.
Besök www.fkpgear.com och titta på filmen nedan för mer information.

Relaterad nyhet från din region
12 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta