Ett nytt svenskt redskapsmärke vid namn FKP Gear gör entré på den svenska sportfiskemarknaden. Vid rodret finns sportfiskeprofilen och fiskkonservatorn Lubbe Pytel. " /> Nytt redskapsmärke | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt redskapsmärke

Ett nytt svenskt redskapsmärke vid namn FKP Gear gör entré på den svenska sportfiskemarknaden. Vid rodret finns sportfiskeprofilen och fiskkonservatorn Lubbe Pytel.
FKP Gear är ny aktör på redskapsmarknaden. De säljer både befintlig utrustning, men utvecklar och designar även nya produkter. Redan från början erbjuder man ett brett sortiment av utrustning för dropshot, vertikalfiske, vobbler och jiggfiske.
Besök www.fkpgear.com och titta på filmen nedan för mer information.

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Plötsligt dyker det upp en utter istället för en gädda i hålet. Foto: Privat
Chocken i hålet – plötsligt dyker en utter upp

Han hoppades på storgäddan – men fick i stället drilla en livs levande utter. Anton Molin kommer aldrig att glömma det som utspelade sig under den senaste fisketuren.

Händelsen utspelade sig på ett fiskevatten i Gävle kommun, dit uppenbarligen både fyrfota och tvåbenta fiskare sökt sig. Anton och hans sällskap fick några gäddor på ismete, innan händelsen med uttern utspelade sig.
I tron om att det var en större gädda som slukat mörten så började Anton drilla den mot hålet, där han dock fick en rejäl överraskning.
– Fisket var ju riktat på gädda, så man blev ganska paff, berättar Anton för Fiskejournalen.

Väl uppe i hålet så visade uttern tänderna, och mycket mer hann inte hända innan den lossnade och försvann ned mot djupet igen. Nu håller Anton tummarna för att den ändå klarade sig oskadd och att en eventuell krok rostar bort och lossnar av sig själv.
– Den såg väldigt pigg ut, vittnar Anton om som dessutom fångade ögonblicket på film.

Vi på Fiskejournalen gör som Anton – vi håller tummarna för att den fridlysta uttern klarade sig utan skador.
Här nedan hittar du filmklippet:

Foto: Anton Molin

Du kanske även gillar detta