[/caption] " /> Sportfiskarna arrangerar nytt ungdomsläger i Sävenfors | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt ungdomsläger i Sävenfors

Anmäl er till Sportfiskarnas nya spännande fiskeläger. (Foto: Sportfiskarna)

Inför sommaren finns det ett stort utbud av ungdomsläger för barn och ungdomar, nu lanserar Sportfiskarna tillsammans med Sävenfors Vattenbruksgymnasium ett helt nytt läger i Sävenfors.
Lägret i Sävenfors riktar sig till ungdomar i åldrarna 12-15 år och det spelar ingen roll om du redan är van fiskare eller nybörjare. Du kommer att få möjlighet att utveckla dina kunskaper i flera olika fiskemetoder. Fiske efter gädda, abborre och regnbåge är några av de fisken som erbjuds. Du kommer att handledas av erkänt duktiga sportfiskare med erfarenhet av guideverksamhet och arbete på sportfisketidningar.
Fiskevattnen som brukas är ligger mitt i vildmarken runt Sävenfors där både rinnande vatten och sjöar präglar landskapet.
Mer information om lägret hittar du här.

Fler fiskande tjejer önskas till tjejlägret!
Sportfiskarna vill också passa på att rikta en speciell inbjudan till alla fiskeintresserade tjejer mellan 13 och 17 år, då det finns platser kvar till Tjejlägret i sommar!
Ni hittar info om Tjejlägret här.
www.sportfiskarna.se

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Lundin
SportfiskeSverige Online 2021 ska innehålla både livefiske och digital shopping om den blir av.
Freewater kastar loss mot digital sportfiskemässa

Sportfiskemässan blev som bekant inställd med anledning av pandemin – men nu planeras det i stället en digital variant i annan regi. Det är Freewater Pictures som hoppas ro i land en satsning samma datum 19–21 mars, under namnet SportfiskeSverige Online 2021.

Det är Oskar Stenberg och det övriga gänget i Freewater Pictures som vill samla branschen i digital form, nu när den fysiska mässan inte blir av. Sista spiken är inte inslagen ännu, men förhoppningsvis kan de ge grönt ljus inom kort.
– Vi har arrangerat ett flertal digitala mässor som blivit lyckade, och vi har ett koncept som vi tror kommer fungera i större skala också, berättar Oskar för Fiskejournalen.

De hoppas på ett 50-tal utställare och 30 betesbyggare, och själva basen för sändningen kommer att vara vid en marina där det finns öppet vatten, med livefiske och demonstrationer av både båtar och utrustning. Det kommer att ske under så säkra former som möjligt, och det är därmed inte öppet för allmänheten att komma just dit.
– Vi måste ha höga mål, men vi har testat oss fram med flera olika databaser och system som vi vet fungerar. Det mässor vi haft hittills har gett väldigt bra försäljning för utställarna.

Just nu raggar Freewater Pictures fler utställare och intressenter, och förhoppningen är att även Sportfiskemässan ska haka på så småningom.
–  Jag tror faktiskt att de fysiska mässorna kommer ett ha en parallell digital variant i framtiden. Det är på tiden att sportfisket digitaliseras, och jag hoppas folk känner att vi gör en bra sak för branschen, hälsar Oskar Stenberg.

Du kanske även gillar detta