[/caption] " /> Sportfiskarna arrangerar nytt ungdomsläger i Sävenfors | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Nytt ungdomsläger i Sävenfors

Anmäl er till Sportfiskarnas nya spännande fiskeläger. (Foto: Sportfiskarna)

Inför sommaren finns det ett stort utbud av ungdomsläger för barn och ungdomar, nu lanserar Sportfiskarna tillsammans med Sävenfors Vattenbruksgymnasium ett helt nytt läger i Sävenfors.
Lägret i Sävenfors riktar sig till ungdomar i åldrarna 12-15 år och det spelar ingen roll om du redan är van fiskare eller nybörjare. Du kommer att få möjlighet att utveckla dina kunskaper i flera olika fiskemetoder. Fiske efter gädda, abborre och regnbåge är några av de fisken som erbjuds. Du kommer att handledas av erkänt duktiga sportfiskare med erfarenhet av guideverksamhet och arbete på sportfisketidningar.
Fiskevattnen som brukas är ligger mitt i vildmarken runt Sävenfors där både rinnande vatten och sjöar präglar landskapet.
Mer information om lägret hittar du här.

Fler fiskande tjejer önskas till tjejlägret!
Sportfiskarna vill också passa på att rikta en speciell inbjudan till alla fiskeintresserade tjejer mellan 13 och 17 år, då det finns platser kvar till Tjejlägret i sommar!
Ni hittar info om Tjejlägret här.
www.sportfiskarna.se

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta