NyttFiske[/caption] " /> NyttFiske | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
NyttFiske säsong tre
NyttFiske

NyttFiske säsong tre är igång.

NyttFiske drar igång en tredje säsong av sin populära webshow. Redan nu kan du se avsnitt ett på Youtube.
Säsong tre av NyttFiske kommer enligt upphovsmannen Robert ”Robbo” Jonsson att bjuda på allt från de hetaste produkterna, riggar för finesse-fisket, nya sätt att lura upp gäddorna till de senaste heta metoderna för ”Put and Take”-fiske.
Tittarna kommer att få följa med till Norge, Tyskland, Tjeckien, Frankrike, USA, Danmark men framför allt Sverige för att se fiske. Robbo utlovar även möte med en mängd roliga och duktiga sportfiskare.
– Jag försöker porträttera hur det verkligen går till på fiskepasset, samtidigt blanda upp det med information och krydda det med lite humor, säger Robbo till Fiskejournalen.
Klicka här för att komma till Youtube-kanalen.
Webbsajten Nyttfiske hittar du här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta