Martin Falklind har upplevt många roliga stunder med fiskespö i hand. Men det har inte alltid varit en dans på rosor… (Ill: Bastian Gierth) Martin Falklind har upplevt många roliga stunder med fiskespö i hand. Men det har inte alltid varit en dans på rosor… (Ill: Bastian Gierth)[/caption] " /> Öga mot öga med gigantisk orm | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Öga mot öga med gigantisk orm
Martin Falklind har upplevt många roliga stunder med fiskespö i hand. Men det har inte alltid varit en dans på rosor… (Ill: Bastian Gierth)

Martin Falklind har upplevt många roliga stunder med fiskespö i hand. Men det har inte alltid varit en dans på rosor… (Ill: Bastian Gierth)

Hur skicklig fiskare du än är, så inträffar oväntade saker då och då. Ofta är det faktiskt fiskaren själv som är ansvarig för fadäsen. På fiskejournalen.se kan du dela med dig av en sann fiskehistoria. Ett urval publiceras sedan i varje nummer av tidningen.
Avdelningen ”Sanna Fiskehistorier” är ett populärt inslag som ofta bjuder till skratt. Att bidra är både enkelt och underhållande – för oss som läser. I Fiskejournalen nummer 9 berättar vi bland annat hur det gick till när chefredaktör Martin Falklind mötte en anakonda i Amazonas regnskog. Lyft upp benen i soffan innan du läser!
Vill du också bjuda på en sann fiske historia? Klicka här.

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta