Din fiskebutik online | Fiskejournalen - Fiske sedan 1974

Bakgrund:

Året var 1974 och tidningen Fiskejournalen grundandes utav Olof Johansson. Under de 45 år som tidningen funnits har det blivit en ikon inom svenska fiskescenen. Tidningen var gjord av fiskare – för fiskare! Precis som en nischad branchtidning ska vara och är än idag.

Tidningen växlade upp fort under 70-talet med prenumerationer och möjlighet till specialsektioner inom flugfiske, hav & kust eller spinn-mete-pimpel. Under 80-talet blev rörligt material en het potatis och vi började producera fiskefilmer.

1988 blev Fiskejournalen den officiella förbundstidningen för sportfiskeförbundet vilket varade i tio år innan vi gick åt vardera håll.

Förvärv:

Ett annat stort år var 1997, när vi som pionjärer inom fiske lanserade vår hemsida med dagliga nyheter. Denna tidning har funnits i 23 år och växer sig större var dag.

Det senaste decenniet förvärvade vi titlarna Fiske för alla och Allt om flugfiske. Den senare ingår fortfarande i portföljen och anses vara marknadens starkaste varumärke i sin gren.

Sista förvärvet gjorde vi så sent som 2019 när vi köpte Fiskefeber.

E-handel:

Efter 23 år på nätet var det dags att slå upp portarna för denna fiskebutik. Vi har kombinerat vår långa fiskeexpertis, goda kontakter i branchen med den senaste tekniken för att leverera en heltäckande e-handel.

Sortimetet är noggrant utvalt av våra experter och hyllorna är fyllda med allt mellan himmel och jord.