[/caption] " /> Omslagstävlingen avgjord | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Omslagstävlingen avgjord

Omslagstävlingen avgjord, Pär Eriksson från Skellefteå vann.

Fiskejournalens omslagstävling blev en stor succé. Exakt 500 omslag tävlade om förstapriset, en Pentax K-30 från Focus nordic. Pär Eriksson från Skellefteå fick flest gillamarkeringar och kammade hem kameran.
I Fiskejournalens omslagstävling handlade det om att få så många som möjligt att trycka på gillaknappen. Pär Eriksson fick över 600 markeringar och vann en Pentax K-30 från Focus Nordic.
Här kan du se alla bidrag.
Nu startar processen att hitta ett omslag bland bidragen som ska pryda Fiskejournalen. Håll utkik på Fiskejournalen.se, det kanske blir ditt bidrag.
Morgan Fihn

Priser och pristagare.
Pentax K-30 från Focus nordic
1. Pär Eriksson, Skellefteå
Lowepro Flipside sport 15L, Fucus nordic
2. Evelina Henriksen, Gävle
3. Fredrik Kvick, Sorsele
4. Nicklas Lindgren, Umeå
5. Anneli Särnblad, Vänersborg
Priserna kommer med posten.

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta