Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Öppet hus på Fiskejournalen

I morgon öppnar vi portarna till Fiskejournalens redaktion. Kom gärna förbi och kolla in våra lokaler, prata med oss som gör tidningen och träffa likasinnade. (Foto: Mathias Larsson)

I morgon, lördagen den 10 december, är Du alltså välkommen till Fiskejournalens redaktion i Stenkullen. Du får chansen att träffa andra läsare och gänget som jobbar på redaktionen.
Målet med dagen är att umgås i all enkelhet och snackar fiske över en kopp kaffe. För den som blir hungrig kommer vår lokala fiskeklubb att sälja grillad korv utanför redaktionen. Vill du teckna en prenumeration på Fly & Tie så blir det säkert en liten extra överraskning på köpet och givetvis kommer Johan Klingberg att signera premiärnumret. Och bli inte förvånad om det binds en och annan fluga den här dagen.

Klädsel: Eftersom vi allihop är enkla fiskare så hoppar vi över fracken den här dagen och drar hellre på oss en fleece och ett par vadarskor.
Plats: Från bron vid Hedefors kraftverk i Stenkullen – som ligger mellan Alingsås och Göteborg – så är det skyltat den sista biten på ett par hundra meter. Här hittar du en vägbeskrivning till Hedeforsvägen 9, Stenkullen.
Tid: Valfri tid mellan Kl. 10.00-16.00. Lördag den 10 december.
OBS! Vänligen gör ingen föranmälan (vi kommer inte klara av att ta hand om alla telefonsamtal och e-post) dyk bara upp som du är.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta