Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Fiskejournalen
Öppna luckan – och vinn!

Du har väl inte missat att det är den 1 december i dag? Det betyder att vi drar igång julkalendern här på Fiskejournalen.se. Varje dag fram till jul väntar fina priser!
Julkalendern har hunnit bli en tradition på Fiskejournalen.se. Klicka dej till kalendern, öppna luckan och svara på en enkel fråga. I dag kan du vinna  två riktigt heta jerkbetet från Wiggler. Herky Jerky är inte bara skottsäker, den är också stensäker som fiskmagnet.
Fina priser varje dag och så jättepriset förstås – en resa till för fyra till fiskeparadiset Åland.
Här hittar du JULKALENDERN!
Svenne Andersson

Fiskejournalen.se bjuder in till lucköppning. Bakom varje lucka i julkalendern döljer sig möjligheten att vinna fina priser.


Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta