Pressmeddelande: " /> Orvis övertar Scientific Anglers | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Orvis övertar Scientific Anglers

Pressmeddelande:
Orvis meddelar att man har ingått ett definitivt avtal om att förvärva Scientific Anglers och Ross Reels från 3M. Affären väntar vara klar under andra kvartalet. I Sverige är det BIOS som distribuerar Orvis.
– Vi tror att båda företagen har stora möjligheter att driva utvecklingen för flugfiske långt in i framtiden, säger David Perkins, Orvis vice ordförande.
– Orvis mål är att Scientific Anglers ska vara världsledande inom fluglinor och tafsar och att Ross blir den ledande innovatören inom USA-tillverkade flugrullar, säger Jim Lepage, nytillträdd VD för båda företagen.
Båda företagen kommer att behålla sina nuvarande verksamheter, anläggningar, anställda och säljrepresentation.
Läs mer på www.orvis.com.

Version:1.0 StartHTML:0000000149 EndHTML:0000000317 StartFragment:0000000199 EndFragment:0000000283 StartSelection:0000000199 EndSelection:0000000283 distribueras

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta