[/caption] " /> Över en miljon visningar | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Över en miljon visningar

En intressant mix av fiskefilm och ett hårt arbete, så låter framgångsreceptet enligt webbredaktören Mathias Larsson.

I helgen passerade Fiskejournalens webb-tv en miljon visningar.
– Vi har kämpat i många år och nu när antal visningar är sjusiffrigt känner man helt klart stolthet, säger Mathias Larsson som är webbredaktör på fiskejournalen.se.
Ett långsiktigt tänkande och innehåll av bra kvalité, det är en av anledningarna till att fiskejournalens webb-tv nu passerat en miljon visningar. Besökarna kan just nu välja bland 151 filmer. Populärast är Brutalfiske efter Goliath med drygt 44 700 visningar och Jerk för nybörjare med över 42 400 visningar.
Här hittar du vår populära webb-tv.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
15 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta