[/caption] " /> Över en miljon visningar | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Över en miljon visningar

En intressant mix av fiskefilm och ett hårt arbete, så låter framgångsreceptet enligt webbredaktören Mathias Larsson.

I helgen passerade Fiskejournalens webb-tv en miljon visningar.
– Vi har kämpat i många år och nu när antal visningar är sjusiffrigt känner man helt klart stolthet, säger Mathias Larsson som är webbredaktör på fiskejournalen.se.
Ett långsiktigt tänkande och innehåll av bra kvalité, det är en av anledningarna till att fiskejournalens webb-tv nu passerat en miljon visningar. Besökarna kan just nu välja bland 151 filmer. Populärast är Brutalfiske efter Goliath med drygt 44 700 visningar och Jerk för nybörjare med över 42 400 visningar.
Här hittar du vår populära webb-tv.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Nej, det blir inget stopp för nya karpvatten. Foto: Marco Eichnar
Jubel bland sportfiskare – karpstopp dras tillbaka

Onsdagen var en segerns dag för svenska karpfiskare. Havs- och Vattenmyndigheten drar nämligen tillbaka sitt kritiserade förslag om att helt förbjuda utplantering av karp i nya vattenområden.

Fiskejournalen skrev för en tid sedan om den kraftiga kritiken mot Havs- och Vattenmyndigheten förslag, och nu har alltså sportfiskarna fått det glädjande beskedet att myndighetens ändrat sig.
– Det är glädjande att se att det faktiskt är möjligt att argumentera sakligt och få ett annat utfall. Nu kan man fortsatt utveckla sportfisket efter karp i landet under kontrollerade former, precis som vi hoppats, säger Svenska Karpklubbens ordförande Jon Sköld till Fiskejournalen.

De nya föreskrifterna som nu fastsatts innebär istället att det fortsättningsvis blir individuell prövning av ansökan hos respektive länsstyrelse som innan, vilket är exakt det som Svenska Karpklubben pekat på i sitt remissvar.
”På så vis kan vi fortsatt ha en god och kontrollerad möjlighet att skapa nya sportfiskevatten för Karp i Sverige och detta kan inte ses som annat än en viktig seger för alla som engagerar sig för karpfisket i vårt land”, skriver klubben på sin hemsida.
Här kan du läsa mer!

Du kanske även gillar detta