Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Morgan Fihn
Oxe vs Flundra

Gör som Ulf Hugsén och delta i projektet Release ´em.

När gästerna börjat tappa tron på flundrafisket i Havöysund klev guiden Ulf ”Oxen” Hugsén in i handlingarna. Innan någon i båten hann säga jigg, stod Ulf och drillade en hälleflundra. Givetvis fick fisken simma tillbaks och Ulf anmäler också fångsten till Release ´em.
Ulf ”Oxen” Hugsén är guide på Nordic Sea Angling. När gästerna började tappa tron på att det fanns några hälleflundror under båten greppade ”Oxen” ett spö för att bevisa motsatsen. Hugget kom nästan ögonblickligen.
– Då blev det fart på mina gäster. Vi landade flundran efter tre fina rusningar, mätte den till 140cm och sedan den sedvanliga pussen innan återsättning, berättar Ulf.
Efter demonstrationen kom ytterligare två flundror upp innan fiskedagen var till ända.
Läs mer om projektet Release ´em här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta